here we come!

snart sticker jag!



från verandan


från kiosken


från vattnet


kiosken

Jag ser värkligen fram emot att åka dit! Det har varit som vårat landställe där. Vi åkte dit varje år förut. Och nu har vi inte varit där på  4-5 år tror jag. Så .. landet, here i come!!

Vi har redan skrivit upp packningslista. Alltså inte kläder utan grillvätska,dukar och sånt. Lite vettiga saker förstår ni =) Just nu är mamma och skrotis påväg hem. Dom har varit i centrum och på LIDL för att köpa smockat med mat. Man får ta med sig egen mat, dumt tycker jag -.- Så snart ska jag gå och möta upp dom och hjälpa med bärning!

Förresten vad tycker ni om designen? Kommentera gärna!<3

Adios

ja, där kom den


kanske inte världens bästa då -.- men , jag saknar honom. det är grejen. han var världens finaste hund och jag kommer alltid älska honom. sen om videon suger, haha. så bryr jag mig nog inte =)

nej nu SKA jag lägga mig vid teven, eftersom jag sover på våran underbare/skönaste soffan inatt =)

Sleep tight, my friends <3

haha knas

åh! jag är ÖVERLYCKLIG! detta var min och linns favoritlåt när vi var mindre. Ja, vi har känt varandra sen bebisar. Vi var bästisar tills en viss evelina kom in i klassen :P haha . evelina och linn säger att dom inte är bästisar, utan bara "nära vänner" men dom beter sig som bästisar :P Hahah, som.. jag och janni pratade lite. Så kom det fram nån och ba: är ni ihop ? Vi ba: ÄÄÄÄÄHH !! NEEEEEEEEJ

men iallafall, till låten. Vi lyssnade på den nästan hela tiden förut och nu har vi inte lyssnat på den på över 3-4 år. Och så kom jag och tänka på den för nån vecka sen. Så nu tog jag tag i saken och tänkte; Nä, nu jädrar ska jag finna låten! Och det gjorde jag! Detta är ORGINALET!!




R.I.P allesammans

Det här året känns inte som ett bra år, vilket många trodde. 3 personer finns inte längre; Michael Jackson, Therese Johansson Rojo, Malin Karlsson.. Även min hund har dött, azul. Vi i familjen klarade inte av allt utan en hund (hunden är människans bästa vänn. SANT!) så vi skaffade en ny. Han heter Ozzy, som ozzy osbourne. Han är desamma ras som våran f.d, en Siberian Husky. Ozzy är 7, snart 8 månader och är världens sötaste,busigaste valp :) Men han kan aldrig ersätta Azul, som jag sa till mamma. Han var King of Dogs. Den vackraste, snällaste,underbaraste och finaste hund man kan ha.. Men men, life goes on.. Jahapp var har ni gjort idag då, tell me :D




det var min hund azul, han som dog i skelettcancer..*snyft*




haha, jag drar honom för han ser en hund och blir helt steeel.


det var Ozzy, vad tycks ?? ;)


RSS 2.0